Karosszéria fóliázás
Rövid határidővel, megfizethető áron
+36 30 925 7799
Kérjen ajánlatot ma!
Bemutatkozás
CSCSÜVEGFÓLIA
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Kérem engedje meg, hogy az ilyenkor megszokott önmagasztaló sorokat kihagyjam, és lényegre törő legyek.

Cégünk többéves gyakorlattal és tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére üvegfelületek fóliázási munkálatainak kivitelezésében.
Alapítva: 1993

Kérem engedje meg, hogy az ilyenkor megszokott önmagasztaló sorokat kihagyjam, és lényegre törő legyek.

Cégünk többéves gyakorlattal és tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére üvegfelületek fóliázási munkálatainak kivitelezésében.Munkáink kivitelezésében, a Skyfol Amerikai fóliát használjuk fel, amelyminőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A SkyFol alapitói, a világ vezető amerikai gyártóinak termékeit összefogva, megteremtették saját termékkörüket, a SkyFol-t, melynek segítségével üvegfóliák eddig nem látott kínálatát biztosítják partnereik részére. A SkyFol rendszerébe tartozni többet jelent, mint üvegfóliát telepíteni, vagy tovább értékesíteni!

A fóliák hatékony védelmet biztosítanak a sugárzó nap, infravörös, hő és uv-sugárzás káros hatásai ellen, (energiát spórolhatunk, és egészséget óvhatunk) illetve biztonságvédelemben. A két fő fólia csoport nagyon széles skálával rendelkezik. illetve a kettő kombinációjával is. Ezt minden esetben a megrendelővel együtt a mintakollekció segítségével választjuk ki az egyéni elképzelések figyelembe vételével.

Az általunk ajánlott biztonsági fóliák a BRFK és az ORFK ajánlásával ellátott részleges mechanikai védelem kategóriába sorolt termék.(személy, vagyon, és baleset védelem) Továbbá a MABISZ tanúsítványával is rendelkezik, amely annyit jelent, hogy a biztosítók ráccsal egyenértékűnek tekintik, és biztosítás kötéskor figyelembe veszik.

Munkáinkra kettő, illetve öt év garanciát vállalunk a fólia rendeltetésszerű használata mellett.

Ügyfeleink részére elkötelezettség nélkül személyesen is adunk felvilágosítást, és segítséget a választáshoz. Próba-minta felrakása nagyobb munkáknál kérhető, és ajánljuk.

Autó- fóliáink a Közúti Felügyelet engedélyével rendelkeznek, (ENSZ-EGB 43 számú előírása alapján) erről ügyfeleink részére műbizonylatot adunk.(hűvösebb, nem látni be, nehezebb feltörni.)

Rendelkezünk minden olyan kivitelezői engedéllyel, ami által ügyfeleink biztosak lehetnek a szakszerű felvilágosításban és kivitelezésben.

60 különféle fólia áll rendelkezésére minden épület komfortosabbá, és ablaktípus biztonságosabbá és szebbé tételére.

Tisztelettel: Csontos Csaba üv.
Így készült a műhely
Minden jog fenntartva - 2017 - cscsuvegfolia.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu