Karosszéria fóliázás
Rövid határidővel, megfizethető áron
+36 30 925 7799
Kérjen ajánlatot ma!
Hővédő fóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Tükröző - Hővédő fóliák:

Hő védelem: Vannak üvegfóliák melyek üvegfelületekre történő felhelyezése után, képesek az üvegfelületen keresztül beáramló meleg nagy százalékát a helyiségen kívül tartani.
Most az olvasó gondolata lehet, ,, hogy jó, de vesz le a fényből is”. Ami igaz is, viszont most már vannak fóliák, melyek a kimagasló napenergia visszaverés mellett, nem feltétlenül vesz le sok fényt. Vannak, viszont amelyek sok fényt is vesznek le, ily módon biztosítva mondjuk egy számítógép előtt dolgozó ember jobb közérzetét, tompítva a monitor tükröződését.

Illetve alkalmas megakadályozni a kintről befelé bámészkodók fürkésző tekintetét, mivel saját magát látja az üvegben.

Sajnos, amit nem tudunk biztosítani, az az, hogy esti órákban a fenti paraméterek működjenek, mivel erre nem tudunk megoldást biztosítani, ennek mindig az a feltétele, hogy ahonnan nem szeretném hogy belássanak, ott mindig nagyobb fényhatásnak kell lennie.

Erre egyetlen fólia alkalmas, a homokszórt matt fehér, ez a fényt beengedi, viszont sem ki, sem be, nem lehet látni.

Természetesen fóliáink mindegyike biztosítja az UV sugárzás szűrését, ami által nem károsodnak értékeink, és ami nagyon fontos, a bőrrák kialakulásának esélyét is minimálisra csökkenti.

Szeretném még megemlíteni, a fóliának a légkondicionálóra gyakorolt hatását, vagyis energiát takaríthatunk meg, és nem utolsó sorba sokan vannak, akik nem bírják vagy allergiásak a lég kondi által kibocsátott száraz levegőre. Irritálja a szemüket, megfáznak, asztmatikus problémákat okozhat. A fóliával nem csak szűrt fényt biztosítunk, ami nem irritálja, sőt kíméli a szemet, de hűvösebb is lesz ez által.

Autóüveg fóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Amilyen megnyerő napjaink nyitott otthonai és irodái, ugyanannyi problémát is okoznak a szabadság érzetet adó nagy üvegfelületek a tulajdonosok és az alkalmazottak számára.
Minden jog fenntartva - 2017 - cscsuvegfolia.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu