Karosszéria fóliázás
Rövid határidővel, megfizethető áron
+36 30 925 7799
Kérjen ajánlatot ma!
Biztonsági fóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Betörésvédelem: értéktárgyaink megóvása sokszor okoz fejtörést, hogy tudnánk megóvni az illetéktelen személyektől. Sokszor nem is gondolunk rá, de talán hihetetlennek is tűnhet, ha azt mondjuk, betörés védő üvegfólia. 

Ez annyit jelent, hogy épületek üvegfelületeinek biztonsági fóliával történő bevonása, nagyban megnehezíti, egy illetéktelen behatoló üvegen keresztül történő bejutását, ha pedig ez riasztóval párosul, az nagyon pozitív megoldás.

Különböző vastagságú fóliák vannak, erre azért nem térnék külön kitérni, mivel ezt mindig a helyszín, a fóliázás célja, milyen vastag üvegfelületre, milyen tokszerkezet mellett, lakás vagy üzlet, stb. együttes összetevője határozzák meg.

Annyi elmondható viszont, hogy a 100 mikron vastag fóliával ellátott 4mm vastag üvegfelület, 1 cm2 felületen 70 kg ütést bír el.

Ezt úgy tudnám éreztetni, hogy megfelelő tokszerkezetű 100×100 cm ablakfelület be fóliázása esetén ezt összetörjük, és erre az összetört üvegfelületre három átlagember rá áll, nem fog átszakadni.

Ez nem jelenti azt hogy nem lehet áthatolni ilyen üvegfelületen, de nehéz, időigényes, és legyünk őszinték, nem szokványos dolog hogy illetéktelen behatolók, vállukon csákánnyal sétálnak.

Amit még szeretnék kiemelni az a személyvédelem, munkahelyek, iskolák, lakásaink beltéri ablakfelületeinek fóliázása. Egy botlás, csúszás vagy véletlen esetén is bele eshetünk egy üvegtáblába, ami nagyon sok esetben végzetes is tud lenni, nem egy esetben.

Biztosan sokunk hallott már olyan balesetről, sajnos tv –be is láttunk ilyen iskolai balesetet, ahol csak a szerencse, és a pedagógus tudatos cselekedete mentette meg a diák életét.

De sajnos ez otthonunkban lakásunkba is előfordulhat. –de sokan gondoljuk, ez velünk nem történhet meg! Nincs baj, amíg nincs baj! Kívánom, hogy senkinek se legyen ilyen problémája! De ha erre fel tudunk készülni, akkor nem is lesz.

Természetesen fóliáink mindegyike biztosítja az UV sugárzás szűrését, ami által nem károsodnak értékeink, és ami nagyon fontos, a bőrrák kialakulásának esélyét is minimálisra csökkenti.
Autóüveg fóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Amilyen megnyerő napjaink nyitott otthonai és irodái, ugyanannyi problémát is okoznak a szabadság érzetet adó nagy üvegfelületek a tulajdonosok és az alkalmazottak számára.
Minden jog fenntartva - 2017 - cscsuvegfolia.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu