Karosszéria fóliázás
Rövid határidővel, megfizethető áron
+36 30 925 7799
Kérjen ajánlatot ma!
Karosszéria fóliázás
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Gépjármű karosszéria fóliázása, nem csupán egyedivé teszi az autónkat, de a fényezés védelmében is nagy szerepet tölt be.

A fóliák között megtalálható a fényestől –mattig, metál és gyöngyház fóliák, kígyóbőr mintás, karbon, (nem csak feketébe, hanem színesben is.)
Rengeteg lehetőség rejlik az autófóliázásban, aminek csak a képzelet szab határokat.

Vadászoknak, hogy matt zöld legyen az autójuk, vagy ha egységes szint szeretnénk adni flottautóinknak, vagy egyszerűen egyedivé szeretnénk tenni autónkat.

Nagyon fontos, hogy a fóliát azon elemekre, ami egybe van, mint például Audi hátsó sárvédő, ami az A-oszlopba nyúlik vissza, tehát az ehhez hasonló elemeket is egybe fóliázzuk le.

Sajnos láttunk már olyan fóliázást, ami sok darabból volt fóliázva, és ez nagyon el tudja csúfítani a kész munkát.

Ami nagy előnye, hogy nem kell festeni az autót, és az eredeti állapotot vissza tudjuk állítani, mivel a fólia maradéktalanul eltávolítható a karosszériáról.

Ha valaki nem szeretné, hogy más színű legyen az autója, viszont a fényezést szeretné megvédeni a felcsapódó kőtől, karcoló ágaktól, vagy a jóindulatú kulccsal karcoló vandáloktól, annak is tudunk segíteni.

A 150 mikron vastagságú poliuretán fólia, ami szinte láthatatlan a gépjárművön, magas fényű, így még a lemattult autót is fényessé teheti. Rendkívül rugalmas, és kiválóan tűri a terheléseket, ami egy fényezésnél már sajnos meglátszik. Ugyan ez a fólia megtalálható matt típusba is, ami azért jó, ha valaki leszeretné mattitani az autóját, de a színét nem szeretné megváltoztatni.
Épületfóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Amilyen megnyerő napjaink nyitott otthonai és irodái, ugyanannyi problémát is okoznak a szabadság érzetet adó nagy üvegfelületek a tulajdonosok és az alkalmazottak számára.
Minden jog fenntartva - 2017 - cscsuvegfolia.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu