Karosszéria fóliázás
Rövid határidővel, megfizethető áron
+36 30 925 7799
Kérjen ajánlatot ma!
Autóüveg fóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Szerintem sokunknak ismerős az a kép amikor a régmúlt idők nagy korszakából elénk tárul az a típusú Videoton hangfal, ami nagyon szépen is szólt, viszont megvolt az a csodálatos tulajdonsága, hogy a hátsó ablakba szerelve, a napsütés hatására, olyan alaktalan formát vett fel, hogy csak akkor voltunk képesek felismerni mi is az, mikor bekapcsoltuk a rádiót!
Vagy például említhetném, a szétfolyt csokit, a forrásba lévő üdítőt, az izzadságba fürdő gyereket, lég-konditól vöröslő szemeket, feltört-megrongált autókat, lopott értékeket, és még sorolhatnám.

Vagyis azt gondolom, hogy elmúlt az az időszak, mikor nem ésszerűség, hanem divat miatt fóliáztatnak az emberek. Mindazon által, hogy szép is tud lenni, bár sokan nem szeretik,

nagyon célszerű hasznos dolognak tartom. Sokan azt gondolják, annyira fekete tud lenni, hogy ki sem látni belőle. -ha már be sem látni!

Ma már köszönhető a fejlesztéseknek, és a gyártóknak, különböző fólia típusok léteznek.

Nem feltétlenül kell sötét fóliát rakni az üvegekre, ha kimagasló hő- védelmet szeretnénk elérni.

A metalizált fóliák nagyon jól tudják ezeket a paramétereket, és rendkívül tartósak!

A festett fóliákkal szemben, melyek persze olcsók, viszont nem színtartó, és a hő- védelem terén is elmaradnak a többihez képest.

Karcállóak, vagyis tisztításnál le-fel tekerésnél sem sérülnek, kivéve persze mikor olyan külső hatás éri, de az az üvegen is meglátszana.

Ha valaki mégsem szeretne sötét fóliát autójára, de szeretné értéktárgyit megóvni annak a sima átlátszó betörésvédő fóliát javaslom, ez feltehető a két első ablakra is. (ha színezett akkor is)

A gépjármű üvegeit nem szereljük ki a helyéről, sőt sok esetben az ajtó kárpitot sem vesszük le, így minimálisra csökkentve a sérüléseket, de ha szétszedésnél a bolhák, patentok sérülnének, eltörnének, azokat természetesen pótoljuk, cseréljük.

Természetesen fóliáink mindegyike biztosítja az UV sugárzás szűrését, ami által nem károsodnak értékeink, és ami nagyon fontos, a bőrrák kialakulásának esélyét is minimálisra csökkenti. Tapasztalatból mondhatom, hogy a márka nem mindig takarja a minőséget, főleg ha nem tudom, meg miért kerül annyiba, amennyibe, miért drága, vagy miért olcsó, és nincs választási lehetőségem.

Ere nyújt lehetőséget a Skyfol üvegfólia, ahol a leg megfelelőbbet tudja kiválasztani saját maga, és családja számára!
Épületfóliák
3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 13.
Amilyen megnyerő napjaink nyitott otthonai és irodái, ugyanannyi problémát is okoznak a szabadság érzetet adó nagy üvegfelületek a tulajdonosok és az alkalmazottak számára.
Minden jog fenntartva - 2017 - cscsuvegfolia.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu