AdatmódosításRendeléseim
Regisztráció
Facebook regisztráció
Elfogadom az ÁSZF-et
Feliratkozok az amigep.hu hírlevelére
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált, és küldünk Önnek egy jelszó emlékeztető üzenetet.
Emlékeztető küldése

Rólunk

Alapítva: 1993


Kérem engedje meg, hogy az ilyenkor megszokott önmagasztaló sorokat kihagyjam, és lényegre törő legyek.


Cégünk többéves gyakorlattal és tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére üvegfelületek fóliázási munkálatainak kivitelezésében.Munkáink kivitelezésében, a Skyfol Amerikai fóliát használjuk fel, amelyminőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.


A SkyFol alapitói, a világ vezető amerikai gyártóinak termékeit összefogva, megteremtették saját termékkörüket, a SkyFol-t, melynek segítségével üvegfóliák eddig nem látott kínálatát biztosítják partnereik részére. A SkyFol rendszerébe tartozni többet jelent, mint üvegfóliát telepíteni, vagy tovább értékesíteni!


A fóliák hatékony védelmet biztosítanak a sugárzó nap, infravörös, hő és uv-sugárzás káros hatásai ellen, (energiát spórolhatunk, és egészséget óvhatunk) illetve biztonságvédelemben. A két fő fólia csoport nagyon széles skálával rendelkezik. illetve a kettő kombinációjával is. Ezt minden esetben a megrendelővel együtt a mintakollekció segítségével választjuk ki az egyéni elképzelések figyelembe vételével.


Az általunk ajánlott biztonsági fóliák a BRFK és az ORFK ajánlásával ellátott részleges mechanikai védelem kategóriába sorolt termék.(személy, vagyon, és baleset védelem) Továbbá a MABISZ tanúsítványával is rendelkezik, amely annyit jelent, hogy a biztosítók ráccsal egyenértékűnek tekintik, és biztosítás kötéskor figyelembe veszik.


Munkáinkra kettő, illetve öt év garanciát vállalunk a fólia rendeltetésszerű használata mellett.


Ügyfeleink részére elkötelezettség nélkül személyesen is adunk felvilágosítást, és segítséget a választáshoz. Próba-minta felrakása nagyobb munkáknál kérhető, és ajánljuk.


Autó- fóliáink a Közúti Felügyelet engedélyével rendelkeznek, (ENSZ-EGB 43 számú előírása alapján) erről ügyfeleink részére műbizonylatot adunk.(hűvösebb, nem látni be, nehezebb feltörni.)


Rendelkezünk minden olyan kivitelezői engedéllyel, ami által ügyfeleink biztosak lehetnek a szakszerű felvilágosításban és kivitelezésben.


60 különféle fólia áll rendelkezésére minden épület komfortosabbá, és ablaktípus biztonságosabbá és szebbé tételére.


Tisztelettel: Csontos Csaba üv.