AdatmódosításRendeléseim
Regisztráció
Facebook regisztráció
Elfogadom az ÁSZF-et
Feliratkozok az amigep.hu hírlevelére
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált, és küldünk Önnek egy jelszó emlékeztető üzenetet.
Emlékeztető küldése

Karosszéria fóliázás

Gépjármű karosszéria fóliázása, nem csupán egyedivé teszi az autónkat, de a fényezés védelmében is nagy szerepet tölt be.


A fóliák között megtalálható a fényestől –mattig, metál és gyöngyház fóliák, kígyóbőr mintás, karbon, (nem csak feketébe, hanem színesben is.)


Rengeteg lehetőség rejlik az autófóliázásban, aminek csak a képzelet szab határokat.


Vadászoknak, hogy matt zöld legyen az autójuk, vagy ha egységes szint szeretnénk adni flottautóinknak, vagy egyszerűen egyedivé szeretnénk tenni autónkat.


Nagyon fontos, hogy a fóliát azon elemekre, ami egybe van, mint például Audi hátsó sárvédő, ami az A-oszlopba nyúlik vissza, tehát az ehhez hasonló elemeket is egybe fóliázzuk le.


Sajnos láttunk már olyan fóliázást, ami sok darabból volt fóliázva, és ez nagyon el tudja csúfítani a kész munkát.


Ami nagy előnye, hogy nem kell festeni az autót, és az eredeti állapotot vissza tudjuk állítani, mivel a fólia maradéktalanul eltávolítható a karosszériáról.


Ha valaki nem szeretné, hogy más színű legyen az autója, viszont a fényezést szeretné megvédeni a felcsapódó kőtől, karcoló ágaktól, vagy a jóindulatú kulccsal karcoló vandáloktól, annak is tudunk segíteni.


A 150 mikron vastagságú poliuretán fólia, ami szinte láthatatlan a gépjárművön, magas fényű, így még a lemattult autót is fényessé teheti. Rendkívül rugalmas, és kiválóan tűri a terheléseket, ami egy fényezésnél már sajnos meglátszik. Ugyan ez a fólia megtalálható matt típusba is, ami azért jó, ha valaki leszeretné mattitani az autóját, de a színét nem szeretné megváltoztatni.